VIDA

Vida er navnet på vores ombytningsserie i 8 og 14 kt. guld med diamanter. Vida-serien er designet, som en hyldest til livet med dens lette elegante design. Serien består af ring, vedhæng samt øreringe.

Lad dine

Brillanter vokse

Ombytningskonceptet betyder, at du kan starte med et Vida smykke med en mindre brillant og lade det vokse sig større ved at opgradere til en større diamant inden for 2 år fra købsdatoen. Ved en opgradering betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. Bemærk mindste byttetrin er 0,05 ct.

OM SERIEN

Smykkerne fås i 8 og 14 kt. rød- og hvidguld, isat en smuk diamant H-W/P1 i brillantslib. Vida er smykkeserien, som kan følge dig igennem livet med mulighed for at opgradere til en større diamant med ombytningskonceptet. Således kan du spare op til drømmesmykket, samtidig med at du har glæden af smykket.

HISTORIE

Vida blev introduceret på det danske marked i 2018 og har allerede etableret sig i markedet, som et populært brand. Diamanterne stammer udelukkende fra legitime kilder ikke involveret i finansiering af væbnede konflikter og opfylder overensstemmelserne i FN’s resolutioner.

Find forhandler

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.