Vida

Vida er navnet på vores ombytningsserie i 8 og 14 kt. rød- og hvidguld isat en smuk diamant H-W/P1 i brillantslib. Vida blev designet som en hyldest til livet med dens lette elegante design. Serien er kendetegnet ved de seks afrundede grabber, der holder brillanten. Serien blev introduceret i 2018, hvor der blev designet øreringe, vedhæng og ring. I 2023 har vi designet både ørebøjler og hjertevedhæng, samt søsterserien Vida Darling, som fås med topas, pink safir, peridot og brillanter.

Lad dine Brillanter VOKSE

Vores ombytningskoncept betyder, at når du køber et brillantsmykke fra en af vores ombytningsserier, kan du med tiden opgradere brillanten til en større størrelse. Du betaler blot prisforskellen mellem det gamle og det nye smykke. På den måde kan du spare op til dit drømmesmykke samtidig med, at du kan nyde smykket med en mindre brillant.

Gælder inden for 2 år fra købsdatoen. Mindste byttetrin er 0,05 ct.

Find forhandler

Find vores smykker her

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.