KLEOPATRA QUEEN

Kleopatra Queen er søsterserie og en nyfortolkning af vores Kleopatra-serie. Smykkerne har alle som Kleopatra-serien den store sten, men særligt for Kleopatra Queen-serien er, at der også løber små brillanter langs siden af smykket.

Lad dine

Brillanter vokse

Kleopatra Queen smykkerne kan med tiden byttes til et smykke med en større brillant indtil 2 år fra købsdatoen. Man betaler således kun prisforskellen imellem den pris, som man i sin tid betalte og prisen for det nye smykke med den større brillant. Mindste byttetrin er 0.05 ct.

OM SERIEN

Kleopatra Queen er en eksklusiv ombytningsserie i 14 kt. rød- og hvidguld isat brillanter, H-W/SI. Serien indeholder ring, ørering og vedhæng.

HISTORIE

Kleopatra Queen serien er en søsterserie til vores Kleopatra-serie, som vi udviklede tilbage i 2002. Serien er dansk designet og en klassiker i smykkeverdenen.

Herunder kan du læse mere om søsterserien Kleopatra.

Find forhandler

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.