HJERTERINGE

Hos Scouples finder du vielsesringe i den bedste kvalitet. Kollektionen Hjerteringe er designet og produceret i Danmark, som betyder, at du kan udvælge og designe unikke vielsesringe via din lokale guldsmed og modtage dem med få dages varsel.

Find dine ringe i

KATALOGET

I kollektionen Hjerteringe er der garanti for, at dig og din partner kan finde den perfekte vielsesring. Der findes over 5000 forskellige sammensætninger, hvor ringene kan designes præcis efter jeres drømme og behov uanset materialer, størrelser, og om I ønsker indgraveringer. Se mere i vores katalog.

OM SERIEN

Hjerteringene findes i sølv, 8 kt. guld, 14 kt. rød- og hvidguld med eller uden gravringer og ciseleringer. Herunder finder du også serien ”To Love” med traditionelle ringe i 8 kt. guld i et tyndt og sirligt design.

Er du til mere spil og farver, kan du også vælge Hjerteringe med tofarvet guld eller guld og sølv blandet med eller uden sten. Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser for jeres valg af vielsesringe.

Vælg din unikke ring

Hjerteringe kommer i mange forskellige bredder og profiler, som du kan vælge frit imellem alt efter smag og behov.

Har du f.eks. små, sirlige fingre, vil vi anbefale, at du vælger en vielsesring med en mindre bredde. Mens store og kraftige mandefingre kan kræve en bred ring med en buet profil.

Få hjælp til at afgøre jeres valg af Hjerteringe hos din lokale guldsmed.

Find forhandler

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.