Kleopatra

Kleopatra er navnet på vores eksklusive ombytningsserie, der er kendetegnet ved de fire grabber, der holder brillanten. Serien blev introduceret i 2002 med de klassiske øreringe, ringe og vedhæng, og der er siden blevet designet ørebøjler, hjertevedhæng, creoler og allianceringe til serien.

Smykkerne fås i 14 kt. rød- og hvidguld isat brillanter H-W/SI.

Kleopatra er produceret af certificerede medlemmer af Responsible Jewellery Council (RJC), og i forhold til RJC’s standarder for ansvarlig og etisk forretningsdrift.

Lad dine Brillanter VOKSE

Vores ombytningskoncept betyder, at når du køber et brillantsmykke fra en af vores ombytningsserier, kan du med tiden opgradere brillanten til en større størrelse. Du betaler blot prisforskellen mellem det gamle og det nye smykke. På den måde kan du spare op til dit drømmesmykke samtidig med, at du kan nyde smykket med en mindre brillant.

Gælder inden for 2 år fra købsdatoen. Mindste byttetrin er 0,05 ct.

Find forhandler

Find vores smykker her

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.