Diamantsmykker

Diamantsmykker

Uanset om det er til en særlig lejlighed eller blot for at forkæle sig selv, er et diamantsmykke fra Scrouples mere end bare et modeudtryk. Det er også en investering i tidløs elegance.

Hos Scrouples er vi specialiseret i diamanter, og med vores ombytningskoncept, er det muligt at spare op til dit drømmesmykke gennem flere år. Læs mere om ombytningskonceptet herunder.

OMBYTNINGSKONCEPT

OMBYTNINGSKONCEPT

Vores ombytningskoncept betyder, at når du køber et diamantsmykke fra en af vores ombytningsserier, kan du med tiden opgradere brillanten til en større størrelse. Du betaler blot prisforskellen mellem det gamle og det nye smykke. På den måde kan du spare op til dit drømmesmykke samtidig med, at du kan nyde smykket med en mindre brillant.

Gælder inden for 2 år fra købsdatoen. Mindste byttetrin er 0,05 ct.

Eksempel

Eksempel

Du køber en Vida ring med en 0.03 ct. diamant til 2.395,-

Året efter vil du gerne opgradere til en 0,15 ct., som koster 4.795,-

For den nye ring betaler du:

4.795 – 2.395,- = 2.400,-

Ombytningsserier

Ombytningsserier

Herunder kan du se de forskellige diamantsmykker, hvor du kan benytte vores ombytningskoncept. Her finder du både diamantringe, diamantøreringe og diamanthalskæder. Se også vores diamantkatalog og find dit drømmesmykke.

Find forhandler

Find vores smykker her

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.