Sølv

Sølv er et værdifuldt og alsidigt materiale til smykker, der vil give mange års glæde og skønhed. Det har været brugt til smykker i tusinder af år, og er et af de ældste metaller, der blev brugt af mennesker og er kendt for sin skønhed og holdbarhed.

Sølv er et fantastisk metal til smykker på grund af dets høje poleringsevne. Det er samtidig blødt nok til at blive formet og bearbejdet i mange former.

Derudover er sølv også kendt for sin modstandsdygtighed overfor rust og tarnishing. For at opretholde den skinnende finish anbefales det at rengøre sølvsmykker regelmæssigt, f.eks. ved hjælp af en blød klud eller specialrens til sølv.

Sølv er en mere økonomisk mulighed, sammenlignet med guld og andre ædle metaller. På den måde kan vi hos Scrouples producere smykker i forskellige prisklasser. Hos Scrouples designes også en stor del forgyldte sølvsmykker. Så er man mest til det gyldne look, kan man få det i en billigere udgave i forgyldt sølv, end hvis det skulle produceres i guld.

Find forhandler

Find vores smykker her

Scrouples har mere end 300 forhandlere, hvor du kan finde dit drømmesmykke. Størstedelen er medlem af danske guldsmedes landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet, justeret eller repareret dit smykke i en butik i nærheden af dig.