KLEOPATRA QUEEN

Eksklusiv ombytningsserie

De fineste Kleopatra Queen smykker er en søsterserie og en nyfortolkning af vores Kleopatra serie. Ringen er en traditionel frierring med den klassiske sten i midten, men særligt for Kleopatra Queen serien er de fineste brillanter, der løber ned langs siden af smykket.

Læs mere

Lad dine

diamanter vokse

Eksklusiv ombytningsserie i 14 kt. rød og hvidguld, isat brillanter Wesselton SI. Kleopatra Queen kan byttes til et smykke med en større brillant (mindste byttetrin er 0.05 ct.) indtil 2 år fra købsdatoen. Man betaler således kun prisforskellen imellem den pris, som man i sin tid betalte og prisen for det nye smykke med den større brillant.

SE ALLE SERIER HER

OM SERIEN

Kleopatra Queen er en eksklusiv ombytningsserie i 14 kt. rød- og hvidguld isat brillanter med en sten på midten af ringen, men også ned langs siderne på ringen.

I serien fås også ørepynt og vedhæng i samme stil.

HISTORIE

Kleopatra Queen serien er en søsterserie til vores Kleopatra smykker, som vi udviklede tilbage i 2002. Serien er dansk designet og en klassiker i smykkeverdenen.

Ringen er en traditionel frierring og er en eksklusiv og smuk serie med de fineste brillanter. Serien er også en del af vores ombytningsserie.

Her kan du købe

Dine smykker

Find butik