OM SCROUPLES

– en kærlighedshistorie

Scrouples har dansk blod i årene, og det har varet i generationer. Velkommen til en eventyrlig verden af guld, sølv og ædelsten. Smykkevirksomheden Scrouples balancerer kunsten mellem højt til loftet i forhold til det unikke nordiske design, samt det brede udvalg, der giver mulighed for at investere i gedigen smykkekvalitet til enhver begivenhed. Lige såvel den helt store begivenhed, som den mindre markering i livet.

DANSK DESIGN

Scrouples er et dansk smykkehus, der blev grundlagt for 40 år siden af Esther og Anders Møller. I dag er det anden generation, Lene Høffner og Claus Møller, som leder virksomheden.

Vores koncept er baseret på et højt serviceniveau med sunde forretningsmæssige værdier. Scrouples er i dag en af de større leverandører af smykker og ædelstene til de danske guldsmede.

SÆT PERSONLIGT PRÆG

Scrouples designer og producerer et omfangsrigt og eksklusivt sortiment i forlovelses- og vielsesringe i sølv, guld og brillanter.

Et kærlighedssymbol der højtideligt og elegant sætter kursen mod fremtiden, som I har rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på.

Moderigtige smykker

i Den prisklasse Der passer dig

Vi har smykker i alle prisklasser til enhver alder og enhver smag. Både klassiske og moderne – kvalitetssmykker designet i Danmark af Scrouples.

SE ALLE VORES SMYKKER

OMBYTNINGSSERIER

Gør dine drømme til virkelighed – oplev vores om- bytningsserier. Lad fx dine drømme starte med et Kleopatra smykke i 14 kt. guld. Start med en mindre brillant og lad den vokse sig større og større. Det er billigere end du tror.

Hvis du opgraderer inden for 2 år, betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. På den måde sparer du op til drømmesmykket, samtidig med at du har glæden af smykket. Et smykke, der følger dig hele livet.

LÆS MERE I KATALOGET

LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE

Når du køber et Scrouples smykke hos en af vores mere end 300 forhandlere, så får du i tillæg adgang til den landsdækkende bytteservice.

Skal dit Scrouples smykke justeres eller repareres sker det hos en af vores forhandlere rundt omkring i landet, hvor kærligheden til smykker også bor.

FIND BUTIK