Om Scrouples

Scrouples – en kærlighedshistorie
Scrouples har dansk blod i årene, og det har varet i generationer. Velkommen til en eventyrlig verden af guld, sølv og ædelstene.
Smykkevirksomheden Scrouples balancerer kunsten mellem højt til loftet i forhold til det unikke nordiske design, samt det brede udvalg, der giver mulighed for at investere i gedigen smykkekvalitet til enhver begivenhed. Lige såvel den helt store begivenhed, som den mindre markering i livet.

Vi har smykker i alle prisklasser til enhver alder og enhver smag. Både klassiske og moderne - kvalitetssmykker designet i Danmark af Scrouples.

Nye skud på stammen
Vores nye serier Soho, Chic, Wearlove, #TagMe er alle designet i tidens ånd. Moderigtige smykker, til en pris der appellerer til alle. Den nye Dazzling serie i 14 kt. guld med brillanter med dens eksklusive og elegante design vil vi vove at påstå er enhver kvindes drøm.

Sæt jeres personlige præg – forlovelses- og vielsesringe
Scrouples designer og producerer et omfangsrigt og eksklusivt sortiment i forlovelses- og vielsesringe i sølv, guld og brillanter. Et kærlighedssymbol der højtideligt og elegant sætter kursen mod fremtiden, som I har rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på.

Gør dine drømme til virkelighed – oplev vores ombytningsserier
Lad fx dine drømme starte med et Kleopatra smykke i 14 kt. guld. Start med en mindre brillant og lad den vokse sig større og større. Det er billigere end du tror. Hvis du opgraderer inden for 2 år, betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. På den måde sparer du op til drømmesmykket, samtidig med at du har glæden af smykket. Et smykke, der følger dig hele livet.

Landsdækkende netværk af service
Når du køber et Scrouples smykke hos en af vores mere end 300 forhandlere, så får du i tillæg adgang til den landsdækkende bytteservice. Skal dit Scrouples smykke justeres eller repareres sker det i et af vores værksteder rundt omkring i landet, hvor kærligheden til smykker også bor.

Scrouples er et dansk smykkehus, der blev grundlagt for 35 år siden af Esther og Anders Møller. I dag er det anden generation, Lene Høffner og Claus Møller, som leder virksomheden. Vores koncept er baseret på et højt serviceniveau med sunde forretningsmæssige værdier. Scrouples er i dag en af de større leverandører af smykker og ædelstene til de danske guldsmede. En position, der er opnået med et bredt og nutidigt varesortiment, der sælges under brands som Kleopatra, Victoria, Prinsesseserien, Wish, SoHo, iLove, Carat, Zoya, Chic, #TagMe, Wearlove og Hjerteringe.

Abonner på vores nyhedsbrev