ledige stillinger

Scrouples A/S slår ledige stillinger op på hjemmesiden. Hvis du ikke finder et opslag som matcher dine kvalifikationer, så ser vi selvfølgelig meget nødigt dygtige kompetencer gå vores næse forbi.
Send gerne en uopfordret ansøgning med dit Curriculum Vitae til job@scrouples.dk og vi vil kontakte dig, såfremt en stilling matcher dine kvalifikationer.

Ufaglært produktion/værkstedsmedarbejder

Træd ind i en verden af guld og sølv, hvor du ved, at dit arbejde har uvurderlig værdi for kunderne. Som produktion/værkstedsmedarbejder hos vores afdeling i Kirke Såby får du en alsidig stilling, hvor du er med til at skabe ringe, samt vikingesmykker og lejlighedssmykker fra start til slut - lige fra de mange delprocesser, til du står med det endelige produkt.
Scrouples Jewellery er en dansk familieejet smykkevirksomhed, der har været leverandør til guldsmedebranchen igennem mere end 37 år. Scrouples beskæftiger i dag 25 medarbejdere. Scrouples afdeling i Kirke Såby er kendt for at producere kvalitetsringe ud fra specialbestillinger. Derudover har vi en reproduktion af historiske vikingesmykker, som sælges igennem alle førende Danske museer. Vi har stolte traditioner og en gedigen smykkekvalitet, som vi er kendt og anerkendt for i guldsmedebranchen. Det er vores håb, at vores produkter aldrig skal skiftes ud.
Du er med til at producere unikke smykker - hver dag
Stillingen er en deltidsstilling med en forventet ugentlig arbejdstid på 30 timer. Den ugentlige arbejdstid fordeles efter nærmere aftale i tidsrummet hverdage 8-16.00. Arbejdssted er Scrouples Jewellery, Søndre Ryevej 2, DK - 4060 Krike Såby.
På en normal arbejdsdag forventes dine arbejdsopgaver at variere indenfor områderne støb, smelt og lodning. Dine arbejdsopgaver vil være støberørsarbejde i forbindelse med produktion af vielses- og forlovelsesringe, samt allianceringe. Derudover vil der være loddearbejde i forbindelse med produktion og renovering af smykker. Det er derfor vigtig at du er god til at bruge dine hænder og har sans for kvalitet og detaljer.
Mange af de smykker, som vi producerer er unikke, og derfor bliver dit arbejde og dine udfordringer aldrig ens. Vi får ordrer fra mange forskellige butikker, da vi leverer til guldsmedebranchen i hele landet.
Herudover forekommer der også bestillinger på reproduktion af vikingesmykker. Når en sådan opgave tikker ind, er det på bestilling fra førende museer.
Vi har derudover en produktion af lejlighedssmykker til Færøerne.
Ufaglært produktion/værkstedsmedarbejder med mod på guldsmedebranchen
Hvis du kan nikke genkendende til flere af nedenstående punkter og har mod og lyst til at lære fra fagligt dygtige kollegaer, så er du den rette person.

 • Du har erfaring med støbearbejde, smelt og lodning
 • Du er perfektionistisk og har sans for detaljer
 • Du er god til at bruge dine hænder
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til at arbejde med ædelmetaller
 • Du har mod på at lære noget nyt og har lyst til at lære branchen at kende.
 • Du har let til smil og grin og sætter pris på at arbejde i en lille virksomhed.
 • Du har basal IT-forståelse.
  En produktionsafdeling med ædle traditioner
  Vi er en afdeling med et stort latterbehov. Du får 4 humoristiske kolleger, som heller ikke er blege for at få beskidte hænder. Hos Scrouples hjælpes vi nemlig ad med at få hverdagen til at fungere, og du bliver en del af en arbejdsplads med en meget familiær stemning - vi er nemlig rigtig glade for hinandens selskab. Og har du brug for at gå tidligere en dag for at hente barn eller deslige, så finder vi også ud af det.
  Vi er en afdeling under Scrouples Jewellery, og du kan læse mere om os og de produkter, du er med til at skabe, lige her.
  Interesseret?
  Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Eva Werther hos Scrouples på (+45) 46499077.
  Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 22. januar 2019 til

job@scrouples.dk (Emne: Produktion). Der holdes samtaler løbende. Forventet tiltrædelse 1. marts 2019, men vi venter naturligvis på den rette kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Scrouples Jewellery er et dansk smykkehus, der blev grundlagt for 35 år siden af Esther og Anders Møller. I dag er det anden generation, Lene Høffner og Claus Møller, som leder virksomheden. Scrouples Jewellery er i dag en af de større leverandører af smykker og ædelstene til de danske guldsmede. En position, der er opnået med et bredt og nutidigt varesortiment, der sælges under brands som Kleopatra, Kleopatra Queen, Victoria, Prinsesseserien, Wish, SoHo, iLove, Carat, Zoya,  #TagMe og Hjerteringe. Vores koncept er baseret på et højt serviceniveau med sunde forretningsmæssige værdier.

 

Abonner på vores nyhedsbrev